Kristofer og Paal

Hils på vårt team innen intelligent automatisering

Automatisering har tidligere revolusjonert produksjonssystemer og produksjon av fysiske produkter. Nå kommer automatiseringen til det digitale domenet for fullt. Dette vil komme til å påvirke alle, og man får høyest effekt og verdi når maskiner og mennesker jobber sammen.

Hva er intelligent automatisering?

Intelligent automatisering (IA) er en kombinasjon av kunstigintelligens og automatisering, og er en av de raskt voksende teknologiområdene. Disse systemene kan se, lese, forstå og produsere store mengder informasjon, og videre automatisere hele prosesser eller arbeidsflyter samtidig som den lærerog blir smartere.

Pedab satser på intelligent automatisering

IA er en av de store trendene vi ser i markedet i dag, og derfor har vi valgt å fokusere på dette, og spesielt hvordan gjøre automatisering smartere med roboter og kunstig intelligens. Stjerneteamet som skal jobbe med IA består av Kristoffer Kolstad på forretningssiden og Pål Dragseth som teknisk ansvarlig

Kristoffer og Pål har begge lang fartstid fra bransjen og kommer fra CA Technologies. Nå skal de utvikle området i Pedab, og hjelpe partnere og økosystemet med å sette dette utrolig spennende og viktige området innen digital transformasjon øverst på agendaen. Begge gleder seg til å skape oppmerksomhet rundt området og ta fatt på alle de mulighetene vi ser.

 – Det er utrolig gøy å få jobbe innenfor et så spennende og fremtidsrettet fagområde, og i Pedab har vi også mulighet til å dra nytte av kompetanse fra flere områder og jobbe sammen med meget kompetente kolleger og flinke partnere.

Pedab har bred kompetanse på mange områder og løsninger, og vi ser muligheter for å skape løsninger som vi sammen med partnerne kan ta til markedet.

Om du er interresert i å høre mer om hvordan Pedab kan hjelpe deg med å komme i gang med intelligent automatisering, kontakt Kristoffer eller Pål.

//Camilla